Dopóki nie sfinalizujesz transakcji, miejsca siedzące są cały czas dostępne w sprzedaży, nie ma możliwości ich rezerwacji przed opłaceniem zamówienia. W tym czasie inny użytkownik może opłacić transakcję za te same miejsca.

W takim przypadku konieczne jest ponowne wybranie miejsc i dokonanie zakupu.